Tuulepargi mõte lõi Häädemeeste ärevile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige enam on avalikkuse tähelepanu pälvinud Kaarma valla vaidlused perekond Sõnajala planeeritud tuulepargi rajamise osas.
Kõige enam on avalikkuse tähelepanu pälvinud Kaarma valla vaidlused perekond Sõnajala planeeritud tuulepargi rajamise osas. Foto: Ants Liigus

Eesti Energia teatavaks saanud plaan uurida nõustajate abil 570 tuulegeneraatori paigaldamist Liivi lahte ja Häädemeeste valla rannajoonele toob esmaspäeval kell 15 Häädemeeste koolimajja rahvakoosolekule kohalike kõrval riigikogu Pärnumaa saadikurühma liikmed.


Saadikurühma esimees Mark Soosaar teavitas, et arutusele tuleb nii tuulepargi loomise kava kui see, miks Häädemeeste vald eirab seadust ega ole kehtestanud üldplaneeringut.



Rahvakoosolekul tõuseb teemaks seegi, kuidas taastada usaldus valla ja riigi vahel, vallajuhtide ja kohalike vahel. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles