Piletimäng: pidutse Jana Kasega ööklubis Bravo!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Reiu Rocki" esimene päev. Jana Kask.
"Reiu Rocki" esimene päev. Jana Kask. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 10. märtsil astub Pärnu ööklubi Bravo lavale TV3 show’ “Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask.
 

Loosime Kase kontserdile välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake järgnevale küsimusele: “Kas Jana Kase hiljuti avaldatud esimene muusikavideo on tehtud loole nimega “365 päeva” või “Anno Domini”?

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 7. märtsi keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala piletimängu küsimuse “Kas öölokaalis Kassa on nädalavahetustel tihti laval säravad tantsijad või uskumatud mustkunstnikud?” õige vastus on säravad tantsijad.

Terve eelseisva nädalavahetuse saavad koos kaaslasega kassas pidutseda Liina Kumm, Lii Tori ja Merje Holm. Võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles