Kommenteerimisega seonduv vajab muutmist

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kohv.
Hillar Kohv. Foto: Ants Liigus

Üks portaal kuhu ma intervjuusid kuulsate persoonidega teen, lõpetas kommenteerijatele kommenteerimise võimaluse andmise ära ning ma küsisin peatoimetajalt, et miks selline muutus? Proua peatoimetaja sõnas, et kuna pidevalt antakse talle märku kuulsuste poolt, et paluks kustutada ära see või teine halb kommentaar, siis kaotas peatoimetaja kommenteerimise võimaluse üldse ära. Võimalus on ainult "meeldib" panna kui soovitakse.

Seda uuendust peaksid kasutama hakkama ka Pärnu Postimees ja teised toimetused.

Mina ei kommenteeri ise kedagi ega midagi, sest teen ise lugusid ja intervjuusid kuna minul selline hobi juba enam kui 27. aastat. Kes tahab minu kirjatükke lugeda, see lugegu ja kes ei taha, ärgu lugegu. Keegi pole kohustatud midagi vastutahtmist tegema ega lugema.

Minu ettepanek oleks ka Pärnu Postimehe toimetusele selline, et kommenteerimise võimalust tuleks muuta ning kas kaotada üldse kommenteerimise võimalus ära või antakse võimalus kommenteerimiseks ainult neile, kes julgevad teha seda oma täisnimega ametlikult. Samuti ei peaks kommentaaride pikkus olema terve romaan või raamat. Kommentaar olgu lühike.

Antud teemat kavatsen tõstatada ka teistes meediakanalites.

Täna ilmus näiteks "Õhtulehes" meie hulgast paar nädalat tagasi lahkunud "Võsalaulu" saates "Võsa- Petsi rahvalaulu" laulnud Tiia Padust artikkel ning mõni kommentaar oli sisult  ikka täiesti haige. Kuni rahvale antakse võimalus anonüümselt kommentaare panna, siis tulistatakse täiest rauast ning sõnu valimata. Kui kommenteerimine muuta avalikuks, siis midagi muutub kohe kindlasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles