Noortefoorum keskendub liiklusohutusele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maanteeamet korraldab täna Pärnus liiklusohutusteemalise foorumi Lääne-, Pärnu- ja Viljandimaa noortele.

Koostöös Tallinna ülikooli Haapsalu kolledžiga korraldatavale foorumile on oodata pea 100 inimest, neist 50 on koolinoored ja 20 Haapsalu kolledži liiklusohutuse eriala esimese kursuse tudengid. Samuti tuleb kohale huvijuhte, õpetajaid ja muid noorsootöö spetsialiste, teatas maanteeameti Lääne regiooni liikluskasvatuse osakonna juhataja Sirli Leier.

Noortefoorum on üles ehitatud töötubadena, kus otsitakse vastuseid küsimustele, millised on noorte liiklejate ootused ja vajadused liikluskasvatuse suhtes. “Soovime teada saada noorte mõtted, milline on nende ettekujutus liikluskasvatuse võimalikkusest koolis ning kuidas ja milliste vahenditega jõuda kõikide noorteni,” selgitas Leier.

Arutelude kokkuvõtetest kujundab maanteeamet seisukohad, et kaitsta noorte ja õpetajate huve liikluskasvatuse ja -ohutuse valdkonnas. “Eesmärk on jõuda ühistele arusaamadele, kuidas oleks kõige tulemuslikum tegutseda inimelude säästmise nimel,” sõnas Leier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles