Kihnu vallavanem astus IRLi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu vallavanem Ingvar Saare.
Kihnu vallavanem Ingvar Saare. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kihnu vallavanem Ingvar Saare astus Isamaa ja Res Publica Liidu liikmeks.

Ingvar Saare on olnud vallavanema ametis 2009. aastast. „Tollal värske vallavanemana suunasin põhifookuse kohalike küsimuste lahendamisele ja erakondlikult ennast pigem ei määratlenud,“ selgitas Saare.

„Nüüd, olles ajanud Kihnu asja mitu aastat, on mul välja kujunenud suhtlusvõrgustik. Et kaalukamad nõuandjad kuuluvad pigem IRLi ridadesse, leidsin, et on aeg olemasolevat võrgustikku veelgi laieneda, ning otsustasin teha seda IRLiga liitudes. Ka maailmavaateliselt sobib IRL mulle,“ rääkis Saare.

Saare loodab, et erakonna liinis saab infovahetus Kihnu ja teiste väikesaarte murede ja rõõmude kohta olema kiirem ning vahetum, sest erakondlik kuuluvus loob selleks senisest rohkem võimalusi.

Enne Saaret Kihnu vallavanem olnud ja siis Pärnu abilinnapea kohale ning sealt riigikogusse läinud Annely Akkermann on samuti IRLi liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles