Linn lükkas raudteejaama lammutusloa vaided tagasi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus jättis rahuldamata Raeküla raudteejaama projekteerinud Kuno Raude ja MTÜ Raeküla Seltsi esitatud vaided, mille esitajad soovisid jaanuaris välja antud Raeküla raudteejaama lammutamisloa tühistamist.

Linnavalitsuse ehitusjärelevalveteenistuse juhataja Maire Niguli teatel jäeti vaided rahuldamata seetõttu, et mõlemad vaide esitajad on Pärnu linnavalitsuse lammutusloa väljaandmise kohta esitanud sama sisuga kaebuse Tallinna halduskohtulegi. „Vaidemenetluse ja kohtumenetluse samaaegne läbiviimine ei taga haldusmenetluse efektiivsuse põhimõtte järgmist,“ selgitas Nigul.

Pärnu linnavalitsus väljastas 19. jaanuaril ehitusloa kütusefirma Olerex kinnisvara haldavale AS Aqua Marinale, mis soovib Riia maantee 116 raudteejaama kinnistul asuvad hooned lammutada.

 Lammutusloa aluseks olid kümne aasta tagune planeering ja linnavalitsuse ekspertiisispetsialisti Risto Kikkase arvamus OÜ Crushteci töö “Amortiseerunud hoonete lammutusprojekt” kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles