Pärnus alustatakse puuetega inimeste tasuta õigusnõustamist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Internet

Eesti puuetega inimeste koja, Eesti kurtide liidu ja advokaadibüroo Taivo Saks & Partnerid koostöös alustatakse puuetega inimestele tasuta õigusabi osutamisega.

Justiitsministeeriumi finantseeritavat puuetega inimestele tasuta õigusteenust osutatakse peale Pärnu veel Tallinnas, Tartus ja Rakveres.

„Eesti puuetega inimeste koda on advokaadibürooga Taivo Saks & Partnerid koostööd teinud mitu aastat ja kogemus on näidanud, et puudega inimestel on suur vajadus just tasuta kvaliteetse õigusnõustamise järele,“ kinnitas Eesti puuetega inimeste koja juhatuse esimees Monika Haukanõmm.

„Sel aastal on justiitsministeeriumi suurema toetuse kaudu võimalik laiendada õigusabi osutamist Tallinnast väljapoole ning koostöös oma liikmesorganisatsioonidega, Tartu, Pärnumaa ja Lääne-Virumaa puuetega inimeste kodadega osutatakse juristide Alar Salu, Anu Talu ja Siret Saksa kaudu õigusabi Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres. Kurtidele ligipääsu tagamiseks õigusemõistmisele on Tallinnas võimalik saada teenust ka viipekeeletõlgi abil.“ lisas ta.

Individuaalsete konsultatsioonide täpsed ajad leiab Eesti puuetega inimeste koja veebilehelt www.epikoda.ee. Pärnumaa puuetega inimeste koda asub Pärnu linnas Riia maantee 70.

Tasuta õigusnõustamisele on vaja enne registreerida vastavasse puuetega inimeste kotta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles