Arendaja tahab Pärnu mudaravila kompleksi ehitust alustada aprillis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooline Pärnu mudaravila hoone Ranna puiesteel.
Ajalooline Pärnu mudaravila hoone Ranna puiesteel. Foto: Henn Soodla

Pärnu linnalt mõne aasta eest Ranna puiesteel asuva endise mudaravila kinnistu hoonestusõiguse omandanud ja mullu detsembris ehitusloa saanud Mudaravila Investeeringud OÜ loodab kompleksi ehitust alustada aprillis.

"Kompleksi ehitusleping on põhimõtteliselt valmis ja ootab allkirjastamist järgmisel nädalal," ütles Mudaravila Investeeringute emafirma, kinnisvaraarendusega tegeleva Asratem OÜ juhatuse liige Margus Kangur reedel BNSile. Kanguri sõnul saab ta kompleksi ehitaja avalikustada pärast ehituslepingu sõlmimist.

Ta lisas, et kompleks valmib 2013. aasta suveks ning et selle investeeringumaht jääb varem väljaöeldud tasemele.

Kohtutäitur kuulutas kolmapäeval välja nelja Asratemile kuuluva Pärnus Via Baltica ääres paikneva kinnistu enampakkumise. Kangur ütles kinnistute sundmüüki kommenteerides, et mudaravila arendust see ei mõjuta ning et need kinnistud olid lisatagatisena antud ühe teise objekti katteks. Ta lisas, et kinnistute sundmüük ei tähenda, nagu oleks Asratem raskustes.

Kangur on varem BNSile öelnud, et mudaravila kompleksi projekteerib Allianss Arhitektid OÜ eesotsas arhitekt Tarmo Teedumäega ning et kompleksi investeeringumaht on kokku ligikaudu 100 miljonit krooni ehk umbes 6,4 miljonit eurot.

Varasema info kohaselt rekonstrueeritakse ehitustööde käigus Pärnu rannas paiknev ajalooline mudaravila ja sellest mere poole ehitatakse uus hotelli- ja restoranitiib. Kompleksis on pinda ligi 7000 ruutmeetrit ja hotelli on planeeritud 65 tuba. Rajatavat spaahotelli hakkab opereerima Legendijuhtimise AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles