Pärnakatest bridžimängijad võitsid medaleid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olavi Oja.
Olavi Oja. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Pärnus lõppenud bridži Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel olid heas hoos kodulinna mängijad, võites kuld- ja pronksmedali.

A-liigas võitis võistkondlike meistrivõistluste kolmanda sessiooni ja kogu võistluse Tallinna-Tartu-Pärnu võistkond Druva, milles tegi kaasa Pärnu bridžiklubi mängija Olavi Oja.

Kolmanda koha teeninud võistkonnas Lions lõi koos tallinlaste ja lätlastega pärnakatest kaasa Igor Triškin.

B-liiga võitis võistkond Männiku, kus Pärnu klubi mängijatest osalesid Andres Saul, Marko Tenn ja Endel Kivioja. B-liiga võitmine tähendas Männikule järgmiseks aastaks pääsu A-liigasse.

B-liigas Pärnu osavõistluse võitnud Pärnu bridžiklubi võistkond (Margus Suurväli, Rein Rotmeister, Jaak Känd, Raul Kukk, Andres Kaldo, Ivar Maasik ja Martin Maasik) oli kolme etapi kokkuvõttes viies.

A-liigas seitsmenda koha saanud võistkond Sindi, kus pärnakatest lõi kaasa Ain Aspre, langes järgmiseks aastaks B-liigasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles