Tagaajamise käigus viga saanud politseinik vajab pikemat ravi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Foto on illustreeriv.
Politseiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees

Pärnumaal eile leedulastest autovaraste tagaajamise käigus teelt välja paiskunud politseisõidukis viga saanud korrakaitsja vajab pikemaajalist ravi ja lähiajal tööpostile ei naase.

Lääne prefektuuri pressiesindaja kinnitusel viis kiirabi 34aastase politseiniku Aimari Pärnu haiglasse, kust ta pääses pärast esmaabi esmalt koju, kuid ta vajab siiski järelravi. Üle katuse rullunud politsei Škoda Superbi roolis olnud 32aastane Ege läks esmaabi saamiseks pärast õnnetust ise Pärnu haiglasse.

"Prefektuur alustas politseiautoga juhtunud õnnetuse uurimiseks teenistuslikku juurdlust. Esialgsetel andmetel on Škoda vigastused sedavõrd suured, et autot taastada pole mõtet," ütles pressiesindaja.

Õnnetus juhtus kell 5.58 Pänumaal Audru vallas Papsaare külas Pärnu-Lihula maantee neljandal kilomeetril, kus kahtlusalust taga ajanud politseiauto Škoda Superb kaotas juhitavuse, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja teatel pidasid Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse töötajad koos Lääne ja Põhja prefektuuri ning keskkriminaalpolitsei töötajatega eelmise nädala kolmapäeval ja selle nädala esmaspäeval kinni grupi Leedu kodanikke, keda on alust kahtlustada organiseeritud autovargustes Lõuna-Eesti eri piirkondadest ja mujalt Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles