Pärnumaa õpilased võistlesid vene keeles

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpetaja Elle Reidlichi õpilased olid edukad nii vene keele viktoriinis kui olümpiaadil.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpetaja Elle Reidlichi õpilased olid edukad nii vene keele viktoriinis kui olümpiaadil. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

ile toimus Pärnumaa 6.-7. klasside õpilastele maakondlik vene keele viktoriin, 8.-9. ja 10.-12. võistlesid olümpiaadil.
 

Vene keele viktoriinis oli parim Pärnu-Jaagupi gümnaasium, keda esindasid 7. klassi õpilased Katre-Helena Põld ja Annabel Mägi, neid õpetab Elle Redlich. Teisele kohale tulid Ave Eisenscmidt ja Ketriin Räim Are põhikooli 7. klassist Urve Hallikma juhendamisel. Kolmanda koha said Tatjana Grigorjeva-Keerupi õpilased Sindi gümnaasiumist: Andrea Õispuu 7. ja Merili Pilliroog 6. klassist.

8.-9. klasside vene keele olümpiaadi võitis Karina Laagus Audru keskkoolist (õpetaja Kai Oraste), teise koha pälvis Ly Tempel Vändra gümnaasiumist (Sünne Külvi) ja kolmanda German Pinelis Sauga põhikoolist (Ia Paštšenko).

10.-12. klasside seas oli parim Lisette Kandima Sindi gümnaasiumist (Tatjana Grigorjeva-Keerup), talle järgnesid Janek Järvemets Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (Elle Redlich) ja Taavi Kunto Audru keskkoolist (Sirje Suurevälja).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles