Maakonna laululapsed vallutavad Sindi seltsimaja

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese "Kuldmikrofoni" lauluvõistluse võitis 2011. aastal Elise Pani.
Esimese "Kuldmikrofoni" lauluvõistluse võitis 2011. aastal Elise Pani. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval leiab Sindi seltsimajas aset Pärnu linna ja maakonna laste teine laulupäev „Kuldmikrofon“, kus astub üles üle kolmekümne laululapse.
 

2-7aastasi laululapsi tuleb nii Pärnust, Paikuselt, Sindist, Kilingi-Nõmmelt, Massiarust kui Lindilt.

Sindi linnavalitsuse teabespetsialisti Viktor Kaarneeme teatel algab laulupäev õpitubadega, kus lastele õpetatakse selgeks laul „Laulunööbid“ (autor Margrit Kits), mida esitatakse kuulajatele suurel laval. Lauluõpetajad saavad samal ajal õppida pillitoas väikesel kandlel seda laulu saatma.  

Kella kahest päeval algab aga laste lauluvõistlus, kus selgitatakse välja üks eriti silmajääv laululaps, kellele antakse peapreemia – Kuldmikrofon. „Kõik lapsed, kes suurel laval üles astuvad, saavad autasustatud ja kaasa meeldejääva kingituse,“ lubas Kaarneem.

Lapsi kuulavad tuntud laulupedagoogid ja laulupäeva aitavad läbi viia juba eelmisest aastast tuttavad klounid Tuut ja Piip. Vaheaega sisustavad tantsuklubi Mustang võistlustantsijad.

Maakonna laste laulupäeva korraldab huvikool ModeRato ja toetab Sindi linnavalitsus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles