Noore naise mõrva omaks võtnud mees tunnistas üles ka teise tapmise

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles majas Audru südames elas kaks mõrva omaks võtnud 34aastane Andres ja mullu novembri lõpus kadunuks jäänud 55aastane Karin.
Selles majas Audru südames elas kaks mõrva omaks võtnud 34aastane Andres ja mullu novembri lõpus kadunuks jäänud 55aastane Karin. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

21aastase Erika mõrvas kahtlustatavale 34aastasele Andresele esitati kahtlustus ka Audrus kadunuks jäänud 55aastase Karini tapmises.
 

Karin jäi kadunuks eelmise aasta 27. novembril. Prokuratuuri teatel on Andres oma süüd Karini tapmises tunnistanud.

Kahtlustatava ütluste kontrollimisel leidsid tuukrid täna Audrus Uruste jõest naisterahva torso, mis saadetakse isiku tuvastamiseks ekspertiisi.

Andres peeti kinni 7. aprillil ja vahistati 9. aprillil kahtlustatuna 21aastase Erika mõrvas. Esialgsetel andmetel oli tegemist röövmõrvaga, kahtlustatav tungis naisele kallale eesmärgiga võtta talt ära sülearvuti.

Erika lahkus oma kodust Pärnumaal Audrus 6. aprilli pärastlõunal ja oli suundumas lähedaste juurde, kuid sinna ta ei jõudnud. Lähedased teavitasid Erika kadumisest politseid ja 7. aprilli õhtupoolikul leiti otsingute käigus noore naise vägivallatundemärkidega surnukeha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles