Repliik: Suur väike võit

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Meiel.
Kaupo Meiel. Foto: Ants Liigus.

Eelmisel aastal suutsid Pärnu ettevõtted Tervise Paradiis, sanatoorium Tervis ja Strand teha ühisel jõul teoks vaat et võimatu kava panna Pärnu ja Stockholmi vahel kurseerima lennuliin. See oli parim näide, kuidas samal turul tegutsejad saavad selgi kokku pannes suurte asjadega hakkama ning teevad linna turustamisel ära suurema töö, kui selle eest linnakassast palka saavad ametnikud.


Kuigi vahepeal oli õhus, et hea plaan läheb vett vedama, jätkuvad lennud Pärnu ja Stockholmi vahel siiski ja reisijaid hakkab teenindama Estonian Air. Tervise Paradiis, Strand ja maavanem Toomas Kivimägi suutsid lennuliini vajalikkuses veenda nii Tallinna lennujaama kui majandusministeeriumi ja “ei” polnud rahuldav vastus.



Niimoodi ühiselt see tulemus saavutatigi ja kuigi 30. aprillil sellel liinil esimese lennu tegev lennuk on väike, on suur võit, et lennud toimuma hakkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles