Piletimäng: vaata monoetendust “Vanaisa”!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld Monoteatri lavastuses "Vanaisa".
Jan Uuspõld Monoteatri lavastuses "Vanaisa". Foto: Mihkel Uba

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

5. aprilli Pärnu Postimehes ilmunud piletimängus loosisime pääsmeid Monoteatri uue lavastuse “Vanaisa” Pärnu esietendusele. Et tegu oli läbi aegade kõige populaarsema piletiloosiga, milles osales koguni 308 inimest, loosime koostöös Monoteatriga veel kord pääsmeid “Vanaisa” etendusele.

Monoetenduses “Vanaisa” jätkab Jan Uuspõld mehe portreteerimist. Pärnu Endlas mängitakse lõbusat monotükki kevadel kolm korda: 6., 15. ja 25. mail.

Loosime 6. mai “Vanaisa” etendusele välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele: “Mis nime kandis Jan Uuspõllu esimene mehe olemuse üle arutlev monoetendus?”

Vastuseid märgusõnaga “Vanaisa” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 2. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Jaagup Kreem alustas bänditegemist seitsmenda või kümnenda klassi poisina?” õige vastus on seitsmes klass.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega klubisse Mirage Terminaatori kontserdile Heidi Raidlepp, Merike Hiiemäe ja Ege Kalmu.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles