Ewert and the Two Dragons esineb Pärnus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert And The Two Dragons.
Ewert And The Two Dragons. Foto: Andres Haabu / Postimees

Viimase aasta jooksul tõelist tähelendu tegev ja ohtralt mööda Euroopat tuuritav Ewert and the Two Dragons annab 9. mail kontserdi Pärnu Endla teatri suures saalis.

“Meil on kõigil heameel selle üle, et jõuame üle päris pika aja taaskord Pärnu publikuni, oleme seda bändiga juba ise pikalt oodanud,” nentis bändi solist Ewert Sundja. “Sel aastal oleme suunanud tähelepanu välisreisidele, et tutvustada oma muusikat mujal maailmas, seetõttu on need kaks kontserti Endlas ja päev hiljem Tartu Vanemuises ühed vähesed, mida sel kevadsuvel Eestis anname.”

Tänavu suveks on Ewert and the Two Dragonsil planeeritud 40 kontserti Euroopas. Sealhulgas esinemised festivalidel nagu “Hultsfred” (Rootsi), “Colours Of Ostrava” (Tšehhi), “Provinssirock” ja “Ruisrock” (Soome), “Europavox” (Prantsusmaa), “Haldern Pop” (Saksamaa), “De Affaire” (Holland) ja “Positivus” (Läti).

Bänd jõuab tänavu veel Saksamaale, Itaaliasse, Austriasse, Belgiasse, Islandile, USAsse ja Kanadasse.

Ewert and the Two Dragonsi erikülalisena astub Pärnus kontserdil üles Mari Kalkun.

Akustilist indie-rokki viljelev Ewert and the Two Dragons on üllitanud kaks albumit, “The Hills Behind The Hills” 2009. aastal ja “Good Man Down” mullu sügisel. Teise plaadi nimilugu kuulutati R2 küsitluses mulluseks aastahitiks.

Tänavusel Eesti muusikaauhindade galaõhtul valiti album “Good Man Down” Eesti ja ühtlasi rokk-kategooria parimaks. Ewert and the Two Dragons võitis Eesti aasta ansambli tiitli. “Good Man Down” valiti ühtlasi aasta parimaks lauluks ja loole tehtud video võitis muusikavideote kategoorias.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles