Selgusid tublimad keemias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abituriendid pääsevad täna Tartus kõrgkoolides laboritesse, mis on tavapäraselt avalikkusele suletud.
Abituriendid pääsevad täna Tartus kõrgkoolides laboritesse, mis on tavapäraselt avalikkusele suletud. Foto: Andres Teiss/ Postimees.

Eesti koolinoorte 56. keemiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorul osales 68 õpilast.


Kaheksanda klassi arvestuses tuli esikohale Martin Maasik Vanalinna põhikoolist, teiseks Risto Laanemets Sütevaka humanitaargümnaasiumist, kolmandaks Kristo Ment Koidula gümnaasiumist. Üheksandikest oli parim Liis Lääts ühisgümnaasiumist, teine koht kuulus Karl Väärtmaale Koidula-koolist ja kolmas koht Katrina Graumannile Sütevakast. 10. klassi arvestuses olid esimene ja teine Koidula-kooli õpilased Eero Vaher ja Andres Jaanson, kolmas koht läks ühisgümnaasiumisse Andraš Tšitškanile.



11. klassi esikoha saavutas Ester Tee ühisgümnaasiumist, teise koha Rauno Siinmaa Koidula gümnaasiumist ja kolmanda koha Luisa-Linda Pirsko ühisgümnaasiumist.



Abiturientide esikoha sai Kärt Üpraus ja teise koha Kati Kalden ühisgümnaasiumist. Kolmandat-neljandat kohta jagasid Ragnar Übner Koidula-koolist ja Marek Mooste ühisgümnaasiumist. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles