Pärnus hukkus avariis rollerijuht

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna hommikul kella 8.30 ajal juhtus Pärnus Tallinna maanteel maja number 70 juures liiklusõnnetus, kus väikeveoki ja rolleri kokkupõrkes hukkus rollerit juhtinud mees.

Esialgse info kohaselt sooritas 57aastase mehe juhitud väikeveok Mitsubishi Canter parempööret ja põrkas kokku paremalt poolt mööduva motorolleriga Kymco Agility. Sündmuskohal hukkus motorollerit juhtinud 57aastane mees, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Motorolleri juht kasutas kiivrit, mis ei vastanud nõuetele ega olnud nõuetekohaselt kinnitatud.

"Hukkumise põhjustas veneaegne kiiver, millel ei olnud rihmad korralikult kinni pandud. Pärast liiklusõnnetust lendas mehel kiiver peast ja kukkumise tulemusena ta hukkus. Selline kiiver on niisama hea kui sõita kiivrita. Nii mopeedijuhtidel kui mootorratturitel peab olema nõuetekohane kiiver ja samuti nõuab liikluseeskiri seda, et kiivri rihmad peavad kinni olema," vahendas ERRi uudisteportaal Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse vanema Imre Vebere selgitust "Aktuaalsele kaamerale".

Liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles