Klassikaraadio tuleb koolidele külla

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theodor Sink ja Holger Marjamaa.
Theodor Sink ja Holger Marjamaa. Foto: Lembit Michelson

Maikuus algav koolikontsertide sari “Klassikaraadio tuleb külla” tutvustab Pärnumaa koolideski õpilastele ja õpetajatele nii raadiojaama kui ka klassikalist muusikat, et innustada loovust ja äratada muusikahuvi.

Kontsertidel esinevad verinoored muusikud, kooliõpilaste põlvkonnakaaslased ja Klassikaraadio tulevikulootused Johan Randvere, Marten Altrov, Marike Kruup, Theodor Sink ja Holger Marjamaa. Nad mängivad lühikesi klassikapalu, tutvustavad kuulajatega suheldes esitatavat muusikat ja oma pille. Muusikasündmusi juhivad Klassikaraadio toimetajad Mirje Mändla ja Marge-Ly Rookäär, tutvustas Eesti Rahvusringhäälingu meediasuhete juht Anneli Tõevere-Kaur.
 
9. mail kell 12.15 on kontsert Pärnu Ülejõe gümnaasiumis (otseülekanne), kell 18 Sütevaka humanitaargümnaasiumis ja 16. mail kell 11.15 Kilingi-Nõmme gümnaasiumis.

Kontserdid on 45minutised ja neist kaks kõlavad Klassikaraadio eetris. Sari jätkub oktoobrikuus.

Käesolev aasta on Klassikaraadios noorteaasta, mille eesmärk on kaasata noort publikut klassikalise muusika inspireerivasse maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles