Emadepäeva muusika valib Hendrik Sal-Saller

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäevane šoppamine kulgeb Hendrik Sal-Salleri muusikavaliku järgi.
Pühapäevane šoppamine kulgeb Hendrik Sal-Salleri muusikavaliku järgi. Foto: Marko Mumm

Pühapäevasel emadepäeval kõlab Pärnu kaubanduskeskuste siseraadiotes ansambli Smilers eestvedaja Hendrik Sal-Salleri valitud muusika.

Ettepaneku emadepäeval hea muusikaga ostjate meelt lahutada tegi Sal-Sallerile siseraadiooperaator Artist Siseraadiod OÜ.

“Mõte tundus põnev, käin ju ka ise poes ja pööran sealsele muusikale tähelepanu,” rääkis Sal-Saller. “Teadvustan alati muusikat, mida kuulan. Kaubanduskeskuse taustmuusika ei pea olema suvaline tapeet, mis täidab tühja auku, vaid selle eesmärgiks on olla hoopis hea tuju looja.”

Muusiku lauluvalik sisaldab peamiselt popmuusika kuldvara laiast maailmast.

Nii kõlavad pühapäeval kaubanduskeskuste siseraadiotes näiteks Prince’i “The Most Beautiful Girl in the World”, reggae-kuninga Bob Marley “Is This Love”, Bee Geesi “More Than a Woman” ja paljud teised ajatud hitid.

Eesti artistide loomingust valis Sal-Saller kaubanduskeskuste playlist’i näiteks ansambli Genialistid loo “Naine”, Rock Hotelli “Vaid sinu naer” ja Apelsini “Juhtumi”.

“Suhtusin muusika valimisse täie tõsidusega ja loodan, et peale minu meeldivad need lood meie kallitele emadele,” ütles Sal-Saller.

Artist Siseraadiod OÜ muusikajuht Dali Kask nimetas emadepäeva siseraadio lugude valikut inspireerivaks.

Varem on Eesti suuremate ostukohtade külastajaile oma lemmiklugudega paremat meeleolu loonud Ott Lepland, Birgit Õigemeel, Ivo Linna ja Gerli Padar.

Artist Siseraadiod OÜ koostab ja edastab taustmuusika programme ja kaubanduslikke teadaandeid iga päev üle 230 kauplusele ja kaubanduskeskusele kogu Eestis.

Pärnus kuuleb pühapäeval Sal-Salleri koostatud muusikavalikut Mai, Suurejõe ja Ülejõe Selveris, Kaubamajakas, Pärnu Keskuses, XXX Maximas, Bauhofis, K-rautas ja Ehituse ABCs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles