Iseseisvuspäeva üritused valdades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp..
Eesti lipp.. Foto: Ove Maidla.

Pärnumaa omavalitsustes jätkub homme-ülehomme iseseisvuspäeva tähistamine.


Surju vald tähistab Eesti riigi aastapäeva homme kell 14 rahvamajas. Esinevad sõjaveteranide meeskoor, Kilingi-Nõmme muusikakooli akordionistid, isetegevuslased, antakse üle valla vapimärgid.



Tahkuranna vald alustab aastapäeva tähistamist esmaspäeval kell 13 mälestustseremooniaga Konstantin Pätsi sünnikohas, kell 14 järgneb kontsertaktus Tahkuranna lasteaias-algkoolis.



Esmaspäeval kell 12 on aktus Are valla Pärivere klubis, esinevad Are põhikooli ja Suigu lasteaia-algkooli lapsed. Audru valla vapimärgid antakse üle kell 13 vallamaja saalis ja kell 19 on pidu Jõõpre rahvamajas. Kell 14 on iseseisvuspäeva kontsertaktus koos vapimärgi üleandmisega Varbla rahvamajas.



Esmaspäeval kell 16 algab aktus Vändra gümnaasiumi aulas, antakse üle kõrgeim autasu Vändra Tungal.



Esmaspäeval kell 17 on mälestushetk Pärnu-Jaagupis Vabadussõja ausamba juures ja kell 18 kontsertaktus ühes Halinga valla uhkuse tiitli üleandmisega Pärnu-Jaagupi spordikeskuses. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles