Pärnumaa juudolapsed võidutsesid Saaremaal

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaare lahtistel juudomeistrivõistlustel said klubide arvestuses Pärnumaa Kempo (treener Kristjan Hendrikson) ja Samurai (Asko Looga) kaksikvõidu.

Nooremas vanuseklassis (sündinud 2004-2005) võitis kuni 20 kg kaalus Rasmus Noormets, teine oli Tair Tiitus, kolmanda koha said Kardo Remi Kaar ja Martin Mäeväli (kõik Samurai).

Kuni 23 kg kaaluski kuulus kogu pjedestaal Samurai poistele: võitis Rait Tiitus, teine oli Lars Mattias Lanno, kolmandat kohta jagasid Maksim Srebrodolski ja Tristan Loob. Kuni 32 kg kaalus oli esimene Albert Press, järgnesid Jasper Suursild ja Karl Orgusaar (kõik Kempo).

2000.-2003. aastal sündinud tüdrukute kuni 32 kg kaalus sai esikoha Nora Huovinen (Kempo), kolmandat kohta jagasid Sandra Kaubi (Kempo) ja Arnika Ojala (Samurai).

Kuni 36 kg poiste kaalus oli esimene Sander Šapkin, teine Merko Aasaleht, kolmas Ats Põldmaa (kõik Kempo), kuni 42 kg kaalus võitis Sven Närep Kenar Laurimäe (mõlemad Kempo) ees, kolmas oli Silver Teearu (Samurai).

Kuni 50 kg kaalus oli teine Reimo Ruul (Samurai), üle 50 kg kaaluvate poiste seas võitis Vladislav Boikov, kolmanda koha sai Daniel Märtson (Kempo).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles