Veiko Vinkel pälvis orienteerumises pronksi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumisklubi West noorsportlane Veiko Vinkel kontrollpunkti läbimas.
Orienteerumisklubi West noorsportlane Veiko Vinkel kontrollpunkti läbimas. Foto: Erakogu

Orienteerumisklubi West noorsportlane Veiko Vinkel pälvis Balti meistrivõistlustel orienteerumises M16 klassis pronksmedali ja kuu aja pärast võistleb ta noorte Euroopa meistrivõistlustel.
 

Orienteerumisklubi West noortest võistlesid veel Tomi-Andre Piirmets ja Märten Henrik Pais, kes said M14 vanuseklassis vastavalt 9. ja 13. koha.    

Orienteerumistreener Ville Vinkeli jutu järgi oli tegu füüsiliselt ja tehniliselt väga raske rajaga, mille pikkus oli 5,7 kilomeetrit ja tõusude summa üle 300 meetri.

Lätis Sigulda lähedal looduskaunis Koiva jõe ürgorus osales Balti meistrivõistlustel orienteerumises ühtekokku 243 sportlast Eestist, Lätist, Leedust, Valgevenest ja Venemaalt. Iga riigi võistkonda võis kuuluda kuni viis võistlejat igast vanusegrupist.

28. juunist 1. juulini võistleb Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 9. klassis õppiv Veiko Vinkel Prantsusmaal Bugeatis toimuvatel noorte Euroopa meistrivõistlustel orienteerumises.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles