Rattahoidikute ideekonkurss

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

“Augustiunetuse” festivali meeskond, Pärnu kunstikool ja keskraamatukogu kuulutavad välja konkursi kuurortlinna miljöö ja raamatukoguga sobiva fantaasiaküllase ja funktsionaalse rattahoidiku leidmiseks.

Konkursiga soovitakse leida pilkupüüdvat, rattasõidu tervislikkust ja keskkonnasõbralikkust rõhutavat praktilist lahendust rataste turvaliseks ja linnaruumi ilmestavaks parkimiseks raamatukogu juures.

”Et nuputajail oleks lihtsam mõelda, seostati jalgrataste hoidjad esialgu ühe kindla koha – keskraamatukoguga,” sõnas Pärnu keskraamatukogu haldusjuht Krista Visas. “Meil küll on rattahoidjad küll panduse all, aga nendest kipub väheks jääma.”

Võistlusele esitatavad rattahoidjate maketid või valmis tööd võivad olla vabalt valitud mõõtkavas, mida saab eksponeerida välitingimustes. Maketi või valmis töö juures peaks olema selgitus idee, materjalikasutuse valiku ja mõõtude kohta, autori nimi ja kontaktandmed.

Tööd tuleb esitada 5. augustiks villa Artisesse. Töid hinnatakse 11. augustil “Augustiunetusel”, kus saavad hääletada festivalikülastajadki.

Võistlustöid hindab “Augustiunetuse”, keskraamatukogu, kunstikooli, keskkonnaameti ja Pärnu linnavalitsuse esindajatest koosnev žürii. Rahva antud hääled lisatakse žürii arvamusele. Võitja selgub 14. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles