Liina Laasma: EMi ja OMi lootus püsib veel

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma.
Liina Laasma. Foto: PP

Odaviskaja Liina Laasma, Euroopa kergejõustiku meistrivõistlused ja olümpiamängud on üsna ukse all. Talvele läksite vastu haige viskekäega, kuidas on tervis praegu?

Ootus ja närveerimine on lõppenud, mõni päev tagasi tehti mu käele väike närvilõikus. Kui see aitab, pean nädala-kaks paranema ja siis võin viskama hakata. Loodetavasti pääsesin kergelt ja Euroopa meistrivõistlused ning olümpia ei pruugi unistuseks jääda.

Milline tulemus teid suurvõistlustele viiks?

EMi norm on 57,5 meetrit, mul on mullusest hooajast kirjas 57.82 ehk siis norm täis. Olümpia B-normatiiv on 59 meetrit, loodan sellegi täis visata. Tahaks ikka mõlemale suurvõistlusele pääseda.

Kuidas talvel treenisite?

Harjutasin nii Tõstamaal kui Tallinnas Heiko Väädi juures. Viskekoormust ei tohtinud ma käele anda, sooritasin vaid teatud harjutusi, aga muud trenni tegin täie rauaga. Nüüd olen pildunud kuuli ja ketast, oda vaid kergelt toksinud. Füüsilised näitajad on paranenud, vorm hea, loodetavasti peab küünarnukk vastu ja tehtud töö vormub ka tulemusteks.

Keda Eestis kartma peate?

Kas just kartma, aga ainus tõsine konkurent tundub olevat Raine Kuningas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles