Artistid panid pärnakad möllama

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa tantsumuusikakollektiiv Virus! ajas pärnakad klubis Mirage nõnda hulluks, et publik elas turvameestel sõna otseses mõttes seljas.
Venemaa tantsumuusikakollektiiv Virus! ajas pärnakad klubis Mirage nõnda hulluks, et publik elas turvameestel sõna otseses mõttes seljas. Foto: Allar Tiisler

Läinud nädalavahetusel toimus hea toidu festivali “Grillfest” kõrval veel mitu pidu, mis kogusid arvestatava hulga rahvast.

Reede öösel väisas Pärnu ööklubi Mirage vene tantsupunt Virus!, mis hullutas oma hittidega rahvast juba sajandivahetuse paiku.

Venemaa tantsutrio tõestas, et vahepealsel ajal ei ole nad oma võlust midagi kaotanud ja Mirage’i kogunenud täismaja rahvast sai pidu täie raha eest.

Virus! kandis ette kõik oma hitid, pannes pärnakad kargama, tantsima ja kaasa laulma. Mõni õnnelik pääses küll lavale artistide kõrvale, kuid enamiku ajast kaitses bändi meeleoluka publiku eest turvameeste ahelik.

“Pidu oli hullumeelne!” kinnitas üks kohalviibinu.

Samal ajal tähistas oma üheksandat aastapäeva Pärnu kuursaal. Sealgi toimus kõva pidu, kui lavale astus Eesti progeroki lipulaev Singer Vinger.

Möll kestis varahommikuni ja peole tulnud külalistele pakkus kuursaal tortigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles