Pärnus tehakse ettevalmistusi võidupüha paraadiks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile süttis Pärnus muinastuli, millest koos Toris läidetava mälestustulega saab homme võidupüha tuli.
Eile süttis Pärnus muinastuli, millest koos Toris läidetava mälestustulega saab homme võidupüha tuli. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus on käimas Watergate´i festival ning toimuvad mitmed rahvaspordiüritused. Samuti tehakse ettevalmistusi homseks võidupüha paraadiks.

Seetõttu suletakse liikluseks kesklinna sild ning mitmed tänavad südalinnas. Linnakodanikel ja külalistel oleks seal nii täna kui homme igati mõistlik liikuda kas jalgsi või jalgrattaga, vahendasid ERR-i teleuudised.

Võidupüha üritused saavad Pärnu linnas ja maakonnas alguse juba täna. Südapäeval süüdatakse Tori sõjameeste mälestuskirikus  võidutuli. Sealtsamast antakse kell üks start esimesele võidupüha maratonile.

Maratoni viimased kilomeetrid kulgevad mööda linnatänavaid ning maratonijooksjad finišeerivad Rüütli platsil.

Kell 14 sulgeb politsei Watergate´i tervisekõnni stardi ajaks liikluse Endla ees ja Akadeemia tänaval kuni neljaks minutiks.

Paraadi peaproovi tõttu suletakse kell 17 liiklusele kesklinna-ala.

Laia tänavat mööda liigub ka ühistransport, ajagraafikus muudatusi ei tule. Kesklinn avatakse liiklusele laupäeval orienteeruvalt kell viis pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles