Pühade ajal sattus arestimajja viis roolijoodikut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Haabu / Postimees

Politsei tabas pühade ajal Pärnumaal seitse roolijoodikut, kellest viiel mõõdeti joobeks rohkem kui 0,5 promilli, mistõttu toimetati nad arestimajja.

Lääne prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnutsi tabas politsei eile Pärnumaal kolm alkoholi piirmäära ületanud juhti, kellest ühel joove oli väiksem, kahel aga suurem kui 0,5 promilli. Viimased toimetati arestimajja. Kinni peeti ka üks joobeseisundis juht, kes toimetati sarnaselt eelmiste roolijoodikutega arestimajja ning alustati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhtimist joobeseisundis.

Laupäeval tabas politsei ühe joobeseisundis juhi, kes toimetati arestimajja ja kelle suhtes alustati joobes juhtimise eest kriminaalmenetlus.

Reedel tabati Pärnumaal alkoholi piirmäära ületanud juht, kelle joobeaste jäi alla 0,5 promilli. Juhile koostati väärteoprotokoll, arestimajja teda ei toimetatud.

Samal päeval peeti kinni teinegi joobeseisundis juht, kes toimetati arestimajja ja kelle suhtes alustati kriminaalmenetlus.

Politsei lubas enne pühi, et vähendamaks joobes sõidukijuhtide poolt tekitatavat ohtu seaduskuulekatele liiklejatele ning ennetamaks traagiliste õnnetuste toimumist jaaniperioodil, taotleb politsei kõigile vähemalt 0,5 promillise joobega sõidukijuhtidele kohtult aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles