Tootsi valis “kauneima” kinnistu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tootsi valla häälekandja Tootsi Teataja juuninumbri aknaloo on kirjutanud volikogu esimees Lev Suni ja see kajastab sõnas ja pildis “kauneima” kinnistu tiitli kandja probleemistikku.

Äraspidine kinnistu laguneva hoonega asub alevi südames Kesk tänavas bussijaama naabruses ja vallavalitsuse andmetel tegeleb kinnistu müügiga OÜ Klen Vara juhatuse liige Risto Liitmaa.

Vallakeskuse üldpilti risustava hoone kohta kirjutab Suni, et 6. juulini 2009, kui maja süüdati, oli sellel alevi elus täita olulisi ülesandeid. See oli alevi esimene kauplus, mida rahvas kutsus poepidaja nime järgi Hundi poeks.

“Majas on läbi aegade töötanud juuksurid, kingsepad, rätsepad, ka kohalik täitevkomitee, ärklikorrusel oli korter ja raadioringi ruum, oli ruum kohalike vutimeeste inventari tarbeks. Vahetult enne põlengut pidasid kohalikud ärimehed majas poode ja baari,” mainib Suni.

Vallavalitsus on saatnud silma riivava kinnistu väidetavale omanikule korralekutsuvaid kirju, kuid vastust pole tulnud ega tegusid järgnenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles