Pärnu koolidirektor kavatseb töölt vabastamise otsuse kohtusse kaevata

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klevtsov end süüdi ei tunnistanud ja lubas kohtusse minna.
Vladimir Klevtsov end süüdi ei tunnistanud ja lubas kohtusse minna. Foto: Urmas Luik

Pärnu Vene gümnaasiumi direktor Vladimir Klevtsov kavatseb kohtusse kaevata Pärnu linnavalitsuse otsuse, millega ta vabastatakse erandkorras alates 2. juulist ametist.

Vladimir Klevtsovi ametist vabastamise põhjuseks on riikliku bioloogiaeksami ebaaus läbiviimine 25. mail. Riiklik eksami- ja kvalifikatsioonikeskus tuvastas 18 õpilase töödes kahtlaselt sarnaseid vigade parandusi ja vastuseid, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Pärnu Vene gümnaasiumi riiklikul bioloogiaeksamil juhtunut kirjeldasid õpilased oma seletuskirjades nii, et eksamikomisjoni välisvaatleja lahkus hetkeks ruumist ning samal ajal luges üks eksamikomisjoni liikmetest, bioloogiaõpetaja Valentina Judina, õpilastele vastuseid ette.

Eksamikomisjoni esimees, kooli direktor Vladimir Klevtsov, kes pidanuks vastutama eksami ausa läbiviimise eest, väidab, et mingisugust rikkumist pole olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles