Hea, kui tasuta suppi jagatakse

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta supi jagamine Toris 22. juunil.
Tasuta supi jagamine Toris 22. juunil. Foto: Hillar Kohv

Toris pakutakse rahvale tasuta suppi tavaliselt kaks korda aastas- Jüripäeval juunis seoses Võidupüha üritusega seoses. Jüripäeval jäin supist ilma, sest ilm oli vihmane ja ei viitsinud suppi ära oodata. 22. juunil oli ilm ilus ja sain koguni kaks portsjoni head hernesuppi. Uurisin suppi jaganud prouadel,t et kui palju suppi neil jagamiseks on? Mulle öeldi, et nii palju kui tellitakse. Torisse olla tellitus 200 portsjoni ja järgmiseks päevaks Pärnu ürituse tarvis koguni 1000 portsjoni.

Silma hakkas seegi, et mõned inimesed oli aktiivselt seismas supi järjekorras, aga mõni ei tulnud mitte sinna lähedalegi. Teatud osa inimesi peab ilmselt tasuta supi jagamist sotsiaalabiks ja rikastel on piinlik "almust" küsida.

Iga inimene on omamoodi ja käitub selliselt nagu ta õigeks peab. Sama lugu on ka anonüümsete kommentaatoritega. Mõni kultuurne ja arukas inimene kommenteerib kirjutist ikka sel juhul kui tal midagi asjalikku on öelda loo sisu kohta. Mõned teised ehk teatud kommentaatorid kommenteerivad ainult seetõttu, et käiata juba vana ja kulunud plaadi kombel üht ja sama teksti- ärge avaldage selle või teise kirjasaatja lugusid ja nii edasi.

Kaitseliidule tänud tasuta supi eest!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles