Põlesid tühjad elamispinnad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad. Foto on illustratiivne.
Päästjad. Foto on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu päästjad said möödunud ööpäeva jooksul kaks väljakutset, kustutada tuli põlenguid tühjana seisvatel elamispindadel. Samuti kustutati Pärnu kesklinnas põlenud aed.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Tringi teatel anti häirekeskusele kella 20.20 ajal teada, et Vändra vallas Vihtra külas tuleb nelja korteriga kivimajast suitsu. Päästjate saabudes selgus, et  kahetoalises korteris põlesid diivan ja põrand. Päästjad kustutasid tulekahju.

Tringi kinnitusel oli korter tühi ja keegi viga ei saanud.

Täna kell 1.04 said päästjad teate, et Pärnus Aisa tänaval tossab mahajäetud maja. Kohapeal selgus, et tühjana seisva ja müügis maja esimesel korrusel põles madrats, mille päästjad kustutasid.

“Kuigi maja uksed olid suletud, olid aknad sisse löödud,”  ütles Trink. “Häirekeskusesse helistanu nägi majast inimesi välja jooksmas. Asjast anti teada omanikule, kes peab avad sulgema.”

Mõlema põlengu põhjus on selgitamisel.

Sellega päästjate tihe öö ei piirdunud, sest veidi vähem kui tunni pärast, kella 1.53 ajal põles Pärnu kesklinnas Malmö tänaval puitaed, mille päästjad kustutasid ämbritäie veega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles