Ewert and The Two Dragons annab vabaõhukontserdi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Ewert & the Two Dragons.
Ansambel Ewert & the Two Dragons. Foto: Andres Haabu

Tuleval neljapäeval, 19. juulil annab Pärnu Ammende villa aias vabaõhukontserdi tänavustel muusikaauhindade jagamisel puhta töö teinud kollektiiv Ewert and The Two Dragons.

“Kuna maikuus Endla suures saalis toimunud kontsert läks meil väga hästi ja saime inimestelt palju positiivset tagasisidet, otsustasime bändiga Ammende villa kutse vastu võtta ja juulis suvepealinnas veel esineda, seekord just vabas õhus,” märkis bändi laulja Ewert Sundja. “Kindlasti esitame Pärnus  ka mõne uue loo, mida seni saabki vaid kuulata meie kontsertidel.”

Ammende villa müügijuhi Jaanika Hinriksoni teatel on sealne kollektiiv Eesti ühe parema bändi küllatuleku üle väga elevil. “Ammende meeskonnal on äärmiselt hea meel, et saame teha koostööd nii andekate muusikutega, kes on vallutanud Eesti rahva südame ja välismaised lavad,” ütles Hinrikson. “Kuigi Ammende suvelaval toimub palju vahvaid kontserte, on Ewert and The Two Dragons ainuke bänd, kelle ise oleme oma lavale esinema kutsunud.”

Bändile algas suvine festivalihooaeg juuni keskpaigas edukate kontsertidega Eesti, Rootsi ja Soome suurfestivalidel “Rabarock”, “Hultsfred” ja “Provinssirock”. Vahetult enne Pärnu kontserti esineb Ewert and The Two Dragons Tšehhi suurimal festivalil “Colours Of Ostrava”.

Hoidke silmad lahti, sest Pärnu Postimees loosib koostöös Ammende villaga kontserdile priipääsmeid!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles