Positivuse festival algab homme soojenduspeoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Positivuse festival alustab homme õhtul soojenduspeoga, kus rahva kütavad kuumaks reggae-DJ-duo Crystral Sound System ja populaarne DJ Radio 101st Egons Reiters, samal päeval avatakse festivali Merrild telkla.

Pärnumaalaste seaski populaarsust kogunud festivali peakorraldaja Girts Majorsi ütlust mööda on see justkui pool sammu kolmanda päeva suunas, millele nad endiselt mõtlevad. “Paljud festivalikülastajad saabusid eelmistel aastatel üsna varakult, telklas oli neljapäeva õhtul juba ligi tuhat inimest,“ selgitas ta ja lisas, et sel aastal ootavad korraldajad veelgi rohkem rahvast.

Varajased saabujad saavad Majorsi teatel endale telklas muheda aadressi valida: ümber disainitud telklas on nüüd näiteks Ice Coffee ja Cappuccino tänav. Peale selle võib telklanaabritele Läti Ekspressposti abiga postkaarte saata.

Telkla avatakse neljapäeval, 19. juulil kell 17 ja sinna pääseb ainult kehtiva festivalikäepaela ning telklakäepaela olemasolul.

Festivalil näeb niisuguseid artiste nagu Keane, Manic Street Preachers, Damien Rice, Instrumenti, The Vaccines, King Charles, Niki & The Dove, Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert and the Two Dragons, Givers, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark jpt.

Baltimaade suurim muusika- ja kunstifestival toimub Lätis Salacgrivas 20. ja 21. juulil juba kuuendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles