Selgusid konkursi „Ettevõtlusfoto 2009“ võitjad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meisi Voldi fotod said žüriilt tehnilise tesotuise eest eriauhinna. Meisi Voldi foto "Tööpostil raamatute vahel".
Meisi Voldi fotod said žüriilt tehnilise tesotuise eest eriauhinna. Meisi Voldi foto "Tööpostil raamatute vahel". Foto: Meisi Volt

Fotokonkursi "Ettevõtlusfoto 2009" peaauhinna võitis Tanel Vassiljev fotoga "Nobedate näppude voor", fotode parima tehnilise teostuse eest sai OÜ Pilditeenuste eriauhinna Meisi Volt.


Konkursile laekunud 33 tööst valis parimad Pärnu õppenõustamiskeskuse-, Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse ning noorte esindajatest koosnev žürii. Eksperdina osales žüriis OÜ Pilditeenuste esindaja.



Fotokonkursi eesmärk oli innustada noori märkama ettevõtlust Pärnumaal ja avaldama oma ettekujutust ettevõtlusest fotode näol.



Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse arenduskonsultandi Kadri Riitsaare sõnutsi olid noortel etteantud teemal vabad käed ja fotosid esitati väga paljudest ettevõtlusvaldkondadest.



„Väga häid leide oli. Parimad tööd olid väga heal tasemel ja näha oli, et nendega oli vaeva nähtud,“ märkis Riitsaar.



Fotokonkursile esitatud fotodega saavad huvilised tutvuda „Suunaja 2009“

kodulehel

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles