Lugeja: R-kioskist lubati busside sõiduplaani vaid kuupileti ostmisel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun / Postimees

Pärnu Postimehe lugejale lubati täna hommikul kella 10 ajal Pärnus Oja tänava R-kioskis tasuta busside sõiduplaani anda vaid kuukaardi ostmisel.

„Sain hommikul Oja tänava R-kioskis üllatuse osaliseks, kui läksin rõõmsa meelega küsima linnaliinide uut sõidugraafikut. R-kioski tädi ütles, et ainult kuupileti ostjad saavad,“ kirjutas lugeja.

Naine ütles müüjale, et nii ajalehes kui internetis on üleval, et seda antakse tasuta. Müüja selgitanud, et temal on selline käsk. Kui seda näha küsiti, näitas ta väikesele ruudulisele paberilipikule kirjutatut.

„Küsisin ametlikku käsku näha. Tema ütles, et ta sai sellise lihtsa ja ta ei tea rohkem midagi, sest on äsja puhkuselt tulnud. Muidugi andis ta mulle selle graafiku ja lausus, et ajalehe vahel postkastis peaks ka olema ja ma juba sain, pealegi on tal uus klient,“ kirjeldas juhtunust üllatunud naine.

„Kas R-kioskid hakkavad omatahtsi ette kirjutama, mida osta millega kaasa?“ imestas naine.

Samuti tundis lugeja muret, et bussifirma niigi määrab, kuidas sõitja peab bussi kasutama. Väsinud laps, kes rattaga ei suuda rajuvihmas vändata, jäetakse bussi ukse taha. Pakkimata käruga ja üle 40 kilogrammi kaaluva kaubaga samuti. Peale selle kompsude ja kärudega ümber istumised vihmasajus ja tuules.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles