Puhumisreid andis välja kolm patust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik autojuhte kontrollimas.
Politseinik autojuhte kontrollimas. Foto: Mihkel Maripuu

Politsei sai eile Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel joobes juhtide tabamiseks tehtud operatsioonil kätte ühe purjus ja kaks alkoholi jääknähtudega sõidukijuhti.


Eile hommikul kella 7st alguse saanud tunniajalise politseioperatsiooni käigus, mis tehti Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 107. ja 139. kilomeetril, kontrolliti pea 800 sõidukijuhti.

Politsei avastas reidi käigus ühe joobes juhi ja kaks jääknähtudega sõidukijuhti.

Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkomissar Imre Veber sõnas, et politseioperatsiooni tulemus on eelnenud nädalavahetust ja naistepäeva arvestades hea ja näitab, et midagi meie liikluskultuuris on muutumas paremuse poole.

"Varasemad kogemused on näidanud, et selliste kontrollimiste käigus tuvastatakse tavapäraselt joobes iga sajas juht," ütles Veber.

Vanemkomissar koputas kõigile liiklejatele südametunnistusele, et inimesed ise peavad olema hoolikamad.

"Kui inimesed ise ei hooli oma elust-tervisest, peab seda tegema politsei. Me ei ole liiklemas üksi, meid ümbritsevad kaasliiklejad - nende elu ja tervist ei tohi kuidagi viisi oma hooletu käitumisega ohtu seada," lausus Veber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles