Reedel arutatakse Pärnu korvpallimeeskonna päästeplaani

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Homme pärastlõunal kohtub Pärnu linnapea Toomas Kivimägi Eesti korvpalliliidu presidendi Peep Aaviksoo, alaliidu peasekretäri Karel Loide ja korvpalliklubi Pärnu eestvedaja Mait Käbiniga, et arutada Pärnu korvpallimeeskonna võimalikku jätkamist Eesti meistriliigas. 

Kivimägi sõnade järgi on täna meediakanalites levinud uudis Pärnu eemalejäämisest korvpalli meistriliigast ennatlik.

„Peale Eesti korvpalliliidu on loomulikult ka Pärnu linn ja korvpallisõbrad huvitatud meie meeskonna jätkamisest meistriliigas,“ ütles linnapea. Peep Aaviksool on ideid olukorra leevendamiseks. Kas need vilja kannavad, selgub nädala–paari jooksul. Oleme jätkuvalt positiivselt meelestatud. Pärnu linna saab tagada rahastamise samas mahus, mis seni, eeldusel, et meeskond jätkab meistriliigas.“

Korvpalliklubi Pärnu võimalik lahkumine meistriliigast kerkis esile mitme olulise mängija klubist lahkumise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles