Asfalteerimine Pärnusse sissesõidul võib tekitada ummikuid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusummik. Foto on illustreeriv.
Liiklusummik. Foto on illustreeriv. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeval ja pühapäeval tehakse Pärnus Via Baltical linna sissesõidul Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikul asfaltimistöid. Maanteeameti teatel reguleeritakse ristmikul liiklust. Esineda võib liiklusummikuid, mistõttu liiklejatel soovitatakse ristmikku vältida.

Laupäeval, 4.augustil on liiklusele suletud Pärnust välja viiv teepool. Riia poolt tulijad suunatakse enne ristmikku Rohelise ja Savi tänava kaudu Tallinna maanteele ja siseneva niidi kaudu linnast välja. Tallinna poolt Riia poole liikujad suunatakse Tallinna ja Savi tänava ristmikuni ja sealt uuesti Savi ja Rohelise tänava kaudu Ehitajate teele.

Laupäeva pärastlõunal toimub Ehitajate teel line-tantsu festivali tibutantsu maailmarekordiüritus, mistõttu on tee ühel sõidusuunal liiklusele suletud kahekilomeetrine lõik Lina tänava ristmikust Papiniidu silla poole.

Festivali korraldaja Kaie Segeri sõnutsi on tee ääres märgid, mis juhatavad rekordiürituses osalejad õigele teelõigule, teised liiklejad suunatakse teisele kaherealisele teepoolele, mis muutub sel ajal kahesuunaliseks. Rekordiüritus toimub Ehitajate teel laupäeval 14-17.

Pühapäeval, 5. augustil on suletud Pärnusse sisenev teepool. Sellel päeval lennuväljale minejad suunatakse sõitma Savi tänava kaudu. Veokitele on soovitatav sõita Are-Suigu-Tammiste kaudu.

Sõiduautod saavad remonditavast teelõigust ümber sõita Vana-Pärnu ja Nurme kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles