Supeluse tänav kaevatakse torutöödeks jälle üles

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suve hakul ranna rajooni tänavatel pooleli jäänud torutööd jätkuvad uuel nädalal.
Suve hakul ranna rajooni tänavatel pooleli jäänud torutööd jätkuvad uuel nädalal. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Supeluse tänaval jätkuvad esmaspäeval rannahooajaks katkestatud torutööd, teatas vee-ettevõte Pärnu Vesi.

Kaevetöödega alustatakse Supeluse tänava Ranna puiestee ja Suvituse tänava vahelisel lõigul ning see on tööde teostamise ajal autoliikluseks suletud.

Mudaravila esine ring suletakse liikluseks täielikult alates 21. augustist ja seda kuni septembri keskpaigani.

Seoses torutöödega muudetakse Ranna puiestee liiklus kogu pikkuses kahesuunaliseks ja keelatakse Ranna puiestee ääres parkimine.

Supeluse tänava liikluskorraldusskeeme saab vaadata ka Pärnu Vee kodulehel.

Supeluse tänava torutööd Ranna puiestee ja Tammsaare puiestee vahelisel lõigul kestavad kuni septembri lõpuni. Tänavakate taastatakse oktoobri keskpaigaks.

Septembri lõpus jätkuvad Supeluse tänava tööd Tammsaare puiestee ja Roosi tänava vahelisel lõigul, mis kestavad kuni oktoobri lõpuni. Nimetatud lõigu teekatted taastatakse novembri keskpaigaks.

Esmaspäeval, 27. augustil alustatakse mudaravila taguse reoveekollektori renoveerimist Ranna  puiesteest kuni Mere puiestee reoveepumplani. Renoveeritakse kinnisel meetodil, mille käigus sujutatakse suruõhu abil olemasolevasse, poolemeetrise läbimõõduga torusse vaikudega immutatud klaaskiudkangas, mis seejärel ultraviolettvalgusega kõvendatakse. Tööd kestavad paar nädalat.

Supeluse piirkonna töid teeb AS Lemminkäinen Eesti koos alltöövõtjatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles