Bussiinfo on leitav ka vene ja inglise keeles

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussipeatus.
Bussipeatus. Foto: Ants Liigus

Info Pärnu linnabussiliikluse ümberkorralduste kohta on kättesaadav linnavalitsuse vene- ja ingliskeelselt veebilehelt, samuti on linnabusside sõidugraafikuid sisaldav www.peatus.ee peale eesti keele vene ja inglise keeles.

Pärnu Postimehe lugejad on toimetusele kirjeldanud venekeelseid pärnakaid, kes otsivad vene keelt oskavaid inimesi, et neilt busside väljumise kohta küsida.

Vastuseks küsimusele, kuidas sõitjaid vene ja inglise keeles teavitatakse, pakkus linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo mitu võimalust.

Linnavalitsuse veebilehe ja peatus.ee kõrval saab vene keeles infot linnavalitsuse infotelefonidel 15 505 ja 12 012. Kohalikus venekeelses lehes Panorama ilmub 17. augusti paiku bussiliikluse muudatusi puudutav teave, samuti edastab linnavalitsus infot vene rahvusest inimesi ühendavatele Pärnu seltsidele.

“Suur osa Pärnus elavatest vene inimestest räägib riigikeelt, suur osa bussijuhte oskab vene keelt,” lisas Murakas-Ollo ja avaldas lootust, et muukeelsed hätta ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles