Seedri tänaval tungiti autodesse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhutud autoaken.
Lõhutud autoaken. Foto: Henno Voolma

Politsei teatel on viimaste päevade jooksul Pärnus Seedri tänava parklas lõhutud kolme sõiduki aken ja autodes on sees käidud, ühest varastati rohkem kui 1000 euro väärtuses riideid ja alkoholi.

Ajavahemikul teisipäevast eilseni tungiti Pärnus Seedri tänaval parklas seisnud Venemaa registreerimismärgiga maasturisse, kust varastati kohver, riideid, mängukonsool Playstation ja alkoholi. Omaniku hinnangul tekitati vargusega kahju 1162 euro eest.

Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmentlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vargust.

Seedri tänava majutusasutuse parklas seisnud kahte sõiduautosse tungiti veel ajavahemikul esmaspäevast teisipäevani ja kolmapäevast neljapäevani. Üks sõidukitest kandis Soome registreerimismärki, teine Eesti oma. Nendelgi kordadel lõhkusid sissetungijad auto aknaklaasi, kuid sõidukitest kaasa midagi ei võtnud.

Nende juhtumite uurimiseks alustati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb omavolilist sissetungi.

Et varaste tähelepanu mitte äratada, ei maksa autot parkides jätta selle salongi nähtavale kohale asju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles