Võrkpallimehed kindlustasid Võrus turniirivõidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kindlustas Võrus peetaval Jaan Gutmanni nimelisel 54. rahvusvahelisel võrkpalliturniiril esikoha enne viimast vooru.

Pärnu meeskond on senistes mängudes alistanud 3:0 (16, 14, 23) Soome meeskonna A-Volley, 2:1 (-22, 19, 19) Tallinna Selveri, 2:1(-18, 24, 22) TTÜ ja 3:0 (20, 23, 18) Korson Veto Soomest.

Pärnakate viimase mängu tulemus Valio Võru võrkpalliklubiga suvepealinna meeskonna esikohta enam väärata ei saa.

Pärnu võrkpalliklubi meeskonda esindavad Võru turniiril Andrus Raadik, Romet Priimägi, Edgar Maier, Tamar Nassar, Sven Saarpere, Ergo Sartakov, Taavet Leppik, Siim Põlluäär, Keiro Jõgisalu, Olivier Faucher, Nikola Renovica, Miklos Toronyai, Edgar Järvekülg ja Kardo Kõresaar.

Pärnu meeskonna treenerid on Urmas Tali ja Toomas Jasmin.

Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskond testib Võru turniiril kolme välismängijat: sidemängija kohale kandideerivad Olivier Faucher Kanadast ja Miklos Toronyai Ungarist ning diagonaalründaja kohale Nikola Renovica Montenegrost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles