Noortekamp üritas kullapoodi tühjendada

Raido Keskküla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Täna öösel murdis Port Arturi kaubanduskeskusse noortekamp, G4S turvatöötaja tabas ühe kullapoodi peitunud alaealise nooruki sündmuskohalt, tema kaaslased jõudsid põgeneda.


Kell 2.58 Port Arturi kaubanduskeskusest saabunud häirele reageerinud G4S turvatöötaja avastas, et sisse on murtud kaubanduskeskuses asuvatesse kulla-, rõiva- ja jalatsipoodidesse, teatas turvafirma pressiesindaja.



G4S suunas kohe sündmuskohale ka teise patrullekipaaži ja informeeris juhtunust politseid.



Sündmuskohal pidas G4S kinni kullapoodi peitu pugenud noormehe, kes politsei saabudes tunnistas, et tema neli kaaslast jõudsid põgeneda, märgates, et kohale saabus turvafirma patrull.



Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja teatel oli tabatud noormees alaealine.



Turvafirma teatel õnnestus politseil ülejäänud neli sissemurdmises kahtlustatavat tabada Pärnu linnast juba pool tundi hiljem. Kaubanduskeskusele tekitatud kahju suurus on selgitamisel.



Turvafirma G4S Lääne valvepiirkonna juhataja Ruslan Mironov ütles Raadio Pärnule, et noorukid sisenesid kaubanduskeskusesse ehitusjärgus oleva osa kaudu, mis on varjatud kaitsekilega. Kaubanduskeskuses oli laiali paisatud ja peidetud mitmesugust kaupa, mida vargad välja lootsid viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles