1200 rootslast tuleb end Pärnusse koolitama

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuleva aasta sügisel koolitab end Pärnus Rootsi Vara kommuuni 1200 töötajat.

Vara kommuunil on saanud tavaks korraldada iga nelja aasta tagant oma töötajatele koolitus välismaal. Eile kohtus Pärnu linnapea Toomas Kivimägi koos Märjamaa vallavanema Eero Plamuse ja nende Rootsi sõprusvalla Vara kommuuni administratsioonijuhi Gert Norelli ning teda saatva delegatsiooniga, arutamaks rootslaste koolituse korraldamist järgmise aasta sügisel Pärnus.

Koolitusel osaleb kokku 1200 inimest 300-liikmeliste gruppidena, kes saabuvad tšarterlennuga Tallinna või Pärnusse.

„See on suur tunnustus Pärnu linnale,“ ütles Kivimägi ja lisas, et tegemist on ühe suurima osalejate arvuga koolitusega üldse. Lisaväärtuseks peab linnapea, et koolitus toimub väljaspool turismi kõrghooaega.

„Julgen kinnitada, et üheks oluliseks valikut mõjutanud kriteeriumiks on Vara kommuuni administratsioonijuhi Gert Norelli väga positiivsed kogemused Pärnust tema iga-aastastel puhkusereisidel siia ja seda juba rohkem kui kümme aastat järjest,“ rääkis Kivimägi.

Koolitus toimub augustist kuni oktoobrini 2013.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles