Pärnu tahab korraldada kolm hanget

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Internet

Pärnu linnavalitsus otsustada saata volikogusse otsuse eelnõud kulutuste tegemiseks ja hangete korraldamiseks linnale kuuluvate hoonete koristamise tellimisel, bussipiletite trükkija ja levitaja leidmisel ning elektrienergia ostmisel.

Linnavalitsus soovib volikogult luba varaliste kohustuste võtmiseks ja riigihanke korraldamiseks Uus 4/Nikolai 3, Suur-Sepa 16, J. V. Jannseni 5, Kaevu 27, Metsa 14 ja Nikolai 8 kinnistute väli- ja sisekoristuse teenuse tellimiseks järgmise aasta algusest kuni 2015. aasta lõpuni.

Volikogult soovitakse luba kulutuste tegemiseks ja hanke korraldamiseks Pärnu linna avaliku liiniveo bussipiletite trükkimise ja müügi korraldamiseks järgmise aasta algusest kuni 2016. aasta lõpuni.

Volikogu luba soovitakse ka varaliste kohustuste võtmisel seoses riigihanke korraldamisega elektrienergia ostmiseks Pärnu linna ametiasutustele ja ametiasutuste hallatavatele asutustele kuni kolmeks aastaks, alates järgmise aasta algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles