Pärnu spaad suunduvad koos turismimessile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotelli Strand spaa.
Hotelli Strand spaa. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Taastusravikeskus Estonia ning spaa- ja konverentsikeskus Strand osalevad koos Tegutse.ee meeskonnaga 27.-29. märtsini Tartu messikeskuses turismi- ja vabaajamessil “Suvi 2009”.


Veebiportaali Tegutse.ee meeskond osaleb turismi- ja vabaajamessil “Suvi 2009” esimest korda, kusjuures koos kahe koostööpartneri, portaali pikaajaliste klientide Estonia ja Strandiga.

Kolme messipäeva jooksul võib Tegutse.ee boksist võita 11 spaa puhkepaketti. Estonia spaa loosib messiboksi külastanute ja auhinnamängus osalenute vahel välja viis üheinimesepaketti “Kümblustuur”.

Taastusravikeskus Estonia toob messile veel uue paketi “Roos rannaliival” – suvise pakkumise spaasõpradele – ja loosib paketi kahele viimasel päeval.

Strand paneb loosi viis kaheinimesepaketti “Pidutse ja lõõgastu Pärnus”.

Turismi- ja vabaajamess “Suvi 2009” toimub kuuendat korda. Messi “Suvi 2008” väisas kolme päeva jooksul rekordarv külastajaid – 13 000. Puhkamisvõimalusi tutvustas üle 60 eksponendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles