Kati Raidma ja Ralf tõid Pärnumaale hõbeda

Raavo Raadik
, Eesti hobusekasvatajate selts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Raidma ja tema Eesti tõugu hobune Ralf võitsid kolmevõistluses hõbemedali.
Kati Raidma ja tema Eesti tõugu hobune Ralf võitsid kolmevõistluses hõbemedali. Foto: Külli Tedre

Järvamaal Koordi tallis peeti eile Eesti meistrivõistlused kolmevõistluses juunioride ja poniklassis, hõbeda värvi medali tõid poniklassis Pärnumaale Kati Raidma ja tema Eesti tõugu hobune Ralf Vändra ratsaspordiklubist.

Vändra gümnaasiumis õppiva 13aastase Raidma arvates läks seekordne võistlus igati korda. „Midagi ma ei kartnud ja kõik osavõistlused kulgesid edukalt,“ kirjeldas oma ema Maila Kuke käe all treeniv tüdruk.

Kuigi noor hõbemedaliomanik oli oma saavutust kirjeldades tagasihoidlik, jätkus tal seda enam kiidusõnu võistluskaaslasele, Eesti tõugu hobusele Ralf. „Ralf on mul tõesti väga tubli hobune, ta on nii sõbralik ja tore. Kuigi ta oli lõpuks üsna väsinud, pidas ta kõigi alade lõpuni ilusasti vastu,” märkis ta.

Ratsutamise kolmevõistlusel võisteldakse kolmel alal: kooli-, takistus- ja krossisõit. Parimad selgitatakse välja kõigi kolme osavõistluse tulemuste põhjall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles