Videokonkurss lennutab võitja Leipzigisse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokaamera.
Videokaamera. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sihtasutus Innove kuulutab välja videokonkursi „Meistrid teevad tulevikku!“, kuhu on oodatud noorte kutsehariduseteemalised videoklipid. Konkursi peaauhinna võitja sõidab vaatama Leipzigis toimuvaid rahvusvahelisi kutsemeistrivõistlusi „WorldSkills 2013“ ja parimatele jagatakse eripreemiaidki.

„Konkurss toimub koostöös Pimedate Ööde filmifestivaliga, kus parimatest parimad linastuvad Solarise kino suurel ekraanil,“  rääkis konkurssi korraldava sihtasutuse Innove juhatuse liige Tõnis Arvisto ja lisas, et videokonkurss annab noortele võimaluse tutvustada kutseharidust laiemalt, ameteid, kutseõppeasutusi ja õppimisvõimalusi. „Kindlasti näitavad klipid seda, mida noored kutsehariduse juures on märganud või oluliseks peavad.“

Videokonkursile „Meistrid teevad tulevikku!“ on oodatud osalema noored vanuses 15–21 aastat. Konkursil võib osaleda individuaalselt ja kaheliikmelise meeskonnaga. Esitada võib videokaamera, mobiiltelefoni või muu vahendiga filmitud videoklippe.

Tööde esitamise tähtaeg on 1. november, konkursil osalevad tööd tuleb saata vastavalt juhistele Innove e-posti aadressil.

Võitjad kuulutatakse välja 24. novembril Solarise keskuses kutsehariduspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles