Politsei palub abi bussijuhi rünnakut pealtnäinutelt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Lääne prefektuuri Pärnu kriminaaltalitus edastas abipalve, paludes endaga ühendust võtta kõigil neil, kes nägid reedel, 14. septembril kella 18.30 ajal pealt, kui Pärnumaal Sauga vallas Tammiste külas Aiandi peatuses ründasid bussijuhti viis noormeest.

Rünnaku käigus tekitati bussijuhile viga ja visati katki bussi aken.

Kõigil, kel on selle sündmuse kohta infot või kes sattusid seda pealt nägema, palutakse helistada politseisse telefonil 444 6559, 5343 5613 või 110.

Kallaletungi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku avaliku korra raske rikkumise paragrahvi järgi, mille eest võib kohtus süüdimõistmisel karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm on Pärnu Postimehele öelnud, et noormehed tungisid 44aastasele bussijuhile kallale, kui juht neid korrale kutsus. Seejärel noorukid põgenesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles